Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η Βούλα Κεχαγιά αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στη θέση της Αυγέρη

Συνεχίζονται οι σαρωτικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- η Βούλα Κεχαγιά θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος στη θέση της Δώρας Αυγέρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει τη σχετική ανακοίνωση για τη Βούλα Κεχαγιά, την ερχόμενη Δευτέρα (04.03.2024).

Στο ΣΥΡΙΖΑ, στις θέσεις του Συντονιστή ΕΠΕΚΕ και της Αναπληρώτριας Συντονίστριας ΕΠΕΚΕ ορίζονται οι Γιάννης Σαρακιώτης και Ραλλία Χρηστίδου αντίστοιχα.

Τομεάρχης Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης
Τομεάρχης Ναυτιλίας η Νίνα Κασιμάτη.
Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Γιώργος Ψυχογιός.
Τομεάρχης Διαφάνειας ο Παύλος Πολάκης.

Ο Τομέας Ανάπτυξης εντάσσεται στον Τομέα Οικονομικών και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Οικονομικών ορίζεται η Μαρίνα Κοντοτόλη.

Σε περιπτώσεις ανάγκης Αναπλήρωσης των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τα καθήκοντα αυτών θα ασκούνται από τους Χρήστο Γιαννούλη και Βασίλη Κόκκαλη. Στη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας ορίζεται ο Θάνος Μωραϊτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7