Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη αποδεικνύουν ότι η καταστροφολογία αποτελεί το τελευταίο του καταφύγιο

«Οι σημερινές δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη, από την Πρέβεζα, σχετικά με το τραπεζικό σύστημα της χώρας αναδεικνύουν πως η καταστροφολογία αποτελεί το τελευταίο του καταφύγιο», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απελπισία του αρχηγού της ΝΔ είναι πλέον τόσο έκδηλη που φτάνει στο σημείο να τζογάρει ακόμα και με τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Έναν τομέα που έχει πληγεί από αεριτζήδες και μπαταχτσήδες, όπως ο ίδιος και το κόμμα του. Έναν τομέα που υπονομεύτηκε από την πρακτική των θαλασσοδανείων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Για κακή του τύχη, το τραπεζικό σύστημα της χώρας είναι πλήρως θωρακισμένο, ασφαλές και σταθερό. Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τις τράπεζες αποπληρώνοντας τα δάνεια του κόμματός του» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε ένα συνολικό πρόγραμμα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών
«Από τη "Μαύρη Βίβλο" της εξαετούς διακυβέρνησης, θα πάμε στην πολιτική λύση που θα παρουσιάσουμε το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο παραδοσιακά από το βήμα της ΔΕΘ»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Ο Ανδρουλάκης για πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης – Η «λευκή βίβλος» των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σκοπεύει να παρουσιάσει τη «λευκή βίβλο» των προτάσεών του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει μόνο κριτική αλλά έχει και συγκεκριμένες προτάσεις
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 2
Η ΔΕΘ και το «στοίχημα» της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα
Με στόχο τη θετική υποδοχή των νέων μέτρων στήριξης, ύψους τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ, και την αντιστροφή του κλίματος, η κυβέρνηση προσδοκά ότι η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει τη βάση δημοσκοπικής εκκίνησης για τη ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 10