Πολιτική

ΘΕΜΑ NEWSIT: Συναγερμός στη ΝΔ μετά το ρεπορτάζ του NewsIt

Συναγερμός χτύπησε στο φόρουμ των συντονιστών της ΝΔ, ελάχιστα λεπτά μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

…του NewsIt.gr για τα τεράστια οργανωτικά κενά της ψηφοφορίας της Κυριακής.

Σε χρόνο μηδέν από την στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα, στο διαδικτυακό περιβάλλον των στελεχών του κόμματος αμέσως έπεσε…σύρμα! Συντονιστής, στον οποίο λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από το NewsIt.gr, στέλνει mail προς όλα τα στελέχη, και μάλιστα με τίτλο «SOS SOS SOS!!!» που επιδείκνυε το επείγον της κατάστασης. Σε αυτό εξηγεί σε όλους τους συναδέλφους συντονιστές να…κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Παρά την προστατευτική διάθεση των συντελεστών, να κρατήσουν τα… εν οίκω εν δήμω, η αλήθεια για το αλαλούμ που επικρατεί ακόμη και σήμερα, 3 ημέρες πριν από τις εκλογές νέου αρχηγού στην ΝΔ, είναι αλήθεια αδιάψευστη. Τα κενά στην οργάνωση και τον συντονισμό παραμένουν ακόμη ορθάνοιχτα!

Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις από τα κεντρικά της Ρηγίλλης ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, συντονιστές από πολλά εκλογικά κέντρα της επαρχίας δηλώνουν αδυναμία να οργανωθούν ως την τελική πρόβα του Σαββάτου. Βασικός υλικοτεχνικός εξοπλισμός δεν έχει φτάσει στα χέρια τους, ενώ κάποιοι συντονιστές, ακόμη και σήμερα, δεν ξέρουν καν ποιο είναι το τμήμα που θα πρέπει να…συντονίσουν!

 Οι τρεις υποψήφιοι αρχηγοί αποφάσισαν – στο όνομα της ενότητας- να δημοσιοποιήσουν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακή το βράδυ μόνον όταν θα έχουν στα χέρια τους το 25% των αποτελεσμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Το επιτελείο Σαμαρά , ωστόσο, εισηγήθηκε τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν μόνον όταν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων εκτός και αν κάποιος υποψήφιος προηγείται από την αρχή με πολύ μεγάλη διαφορά.

Εν τω μεταξύ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει δημόσια παρέμβαση την παραμονή των εκλογών. Τι θα λέει; Θα κάνει έκκληση για ενότητα και θα καλεί τους οπαδούς της Ν.Δ. να προσέλθουν στις κάλπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Αλλαλούμ στη ΝΔ 4 μέρες πριν από τις εκλογές!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Άγιο Όρος τον Ιούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η επίσκεψη «κλείδωσε» σε συνάντηση με μέλη της Αθωνικής Πολιτείας
Τα ζητήματα που απασχολούν την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με μέλη της Αθωνικής Πολιτείας στο Μαξίμου
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με επιτροπή του Αγίου Όρους 2
Νίκος Ανδρουλάκης για Τέμπη: «Βλέπω deal Μητσοτάκη και Καραμανλή – Εσωκομματικό παζάρι η κατηγορία του»
«Είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα όπως η πανεπιστημιακή αστυνομία», είπε ακόμη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο, που προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός
O Νίκος Ανδρουλάκης
Κοινή δήλωση 80 κρατών και της Ελλάδας στον ΟΗΕ για την προστασία των αμάχων – Γεραπετρίτης: «Δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση»
Ο υπουργός Εξωτερικών απεύθυνε έκκληση σε όλα τα εμπόλεμα μέρη «να σέβονται το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο σε κάθε περίσταση, καθώς και όλα τα κράτη μέλη να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους προκειμένου να διασφαλίσουν ότι αυτό γίνεται σεβαστό από όλα τα μέρη»
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης
«Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα μέσα στη Βουλή» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη δίκη της υπόθεσης Novartis
«Σε εκείνη την περίοδο αυτά που κατήγγειλαν οι ψευδομάρτυρες ήταν αδιανόητα», τόνισε ο πρώην Υπουργός Υγείας για την Αικατερίνη Κελέση και τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη
Ανδρέας Λοβέρδος / 7
Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να αναθεωρηθεί η μονιμότητα στο Δημόσιο - Οι Τούρκοι φίλοι μας να βγάλουν το casus belli από το τραπέζι
«Η ΝΔ θα εισηγηθεί την αναθεώρηση του άρθρου για την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων» - «Το Ισραήλ να σταματήσει τις πολεμικές επιχειρήσεις για να αποκατασταθεί η ανθρωπιστική βοήθεια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
119