Πολιτική

Θεοδωράκης: “Η κυβέρνηση να αφήσει τους λαϊκισμούς”

«Το χρέος είναι μεγάλο αλλά δεν είναι το μείζον για την καθημερινότητα του πολίτη. Το μείζον για την καθημερινότητα του είναι η προσπάθεια όλων μας για δουλειές, δουλειές, δουλειές» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.

«Τα μέτρα έχουνε ψηφιστεί. Οι αποφάσεις έχουμε παρθεί, τα αντίμετρα υπάρχουν. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το χρέος. Το ξέρουμε, βασανιζόμαστε όλοι, αλλά νομίζω ότι οι οριστικές αποφάσεις για το χρέος θα έρθουν το 2018 και θα αφορούν όλη την ευρωζώνη και όχι μόνο την Ελλάδα. Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης κατά του Διονύση Σαββόπουλου ακόμη και μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού: «Ρε ουστ που θα πηγαίναμε και στην κηδεία»
Ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός τον είχε αποκαλέσει «αρκουδιάρη» στον ΣΚΑΪ το 2019
Παύλος Πολάκης 35
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας