Site icon NewsIT
17:40 | 21.04.15

Ο Σ. Θεοδωράκης ζητά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Newsit Newsroom

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητηθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων και της πορείας της χώρας στην ΕΕ, ζήτησε με δήλωσή του σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Στ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι δεν χρειάζονται συναντήσεις μεταξύ των κομμάτων, αν και,όπως είπε, «μπορεί να γίνονται, αλλά όταν μιλάμε για τη μεγάλη υπόθεση των σχέσεών μας με την ΕΕ, σε αυτή τη συνάντηση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».-

Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την ανάγκη να υπάρξει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών,επεσήμαναν χαρακτηριστικά πως «όταν έλθει η ώρα θα γίνει και αυτό», χωρίς να προβαίνουν σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version