Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Θυελλώδης” η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ! “Πυρά” κατά Μουζάλα

“Θυελλώδης” η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ! “Πυρά” κατά Μουζάλα
Φωτογραφία Eurokinissi

Με πολλές εντάσεις πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε το προσφυγικό.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, δέχθηκε επιθέσεις για το προσφυγικό – κυρίως- από μέλη της κίνησης των “53+”, που τον επέκριναν σκληρά για όσα δεν έχουν γίνει σωστά.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ο κ. Μουζάλας έφτασε στο σημείο να πει πως “αν δεν σας αρέσουν αυτά που κάνω, παραιτούμαι”. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση, ωστόσο διαμηνύεται ότι θα τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη (01.11.2017).

Από την πλευρά τους, κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως: «Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα”.

Τι αναφέρει το υπουργείο

Λίγες ώρες αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που τόνιζε πως στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, «κατατέθηκαν διαφορετικές απόψεις στο πλαίσιο της εσωκομματικής δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Το υπουργείο διευκρίνιζε ότι ο υπουργός αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση, «προκειμένου να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις