Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι έκαναν χθες βράδυ στην Αθήνα Δούρου, Τσακαλώτος, Δραγασάκης;

Τι έκαναν χθες βράδυ στην Αθήνα Δούρου, Τσακαλώτος, Δραγασάκης;

Από τη μια το… “απόρρητο” ραντεβού που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο και από την άλλη το “πηγαδάκι” της Ρένας Δούρου, του Ευκλείδη Τσακλώτου και του Γιάννης Δραγασάκη σε μπαρ στην Αθήνα.

Το βράδυ της Δευτέρας (04.11.2019) Ρένα Δούρου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Δραγασάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ για να μιλήσουν για το βιβλίο του Κώστα Δουζίνα ” Από την έδρα στα έδρανα, Έργα και ημέρες μιας αριστερής κυβέρνησης».

Click4more: Τζανακόπουλος – Πολάκης… παρόντες στην Προανακριτική! “Δεν τα κάναμε εμείς μπάχαλο”, “ο Τασούλας κάνει σαν Πρόεδρος της… συγκυβέρνησης”

Και αφού η παρουσίαση τελείωσε, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και οι πρώην υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας, δεν… χάλασαν το παρεάκι.

Βρέθηκαν σε μπαράκι της Αθήνας για να συνεχίσουν τη συζήτησή τους επί παντός επιστητού. «Εδώ τα λέμε» έγραψε η Ρένα Δούρου στη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της στο Instagram.

Εκείνο που δεν είναι γνωστό είναι αν μετά τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν και στο ραντεβού που είχε δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές του κόμματος σε γνωστό μπαρ στο Θησείο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους βουλευτές για μια συζήτηση μακριά από… δημοσιογραφικά βλέμματα και κάμερες, μια χαλαρή συνάντηση για ποτό και finger food. Από την Κουμουνδούρου ζητήθηκε να μην παραβρεθούν κάμερες και να μην διαρρεύσουν τα όσα συζήτησαν οι βουλευτές με τον Αλέξη Τσίπρα…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις