Πολιτική

Τι έκανες Αλέξη με τη Μπέτυ στη Νέα Υόρκη; Η απόδραση του ζεύγους Τσίπρα

Ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν το... "δώρο" που έκαναν στον Αλέξη Τσίπρα οι συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός πήρε… άδεια από τους συνεργάτες του να βγει ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη. Μια νύχτα στο… “Μεγάλο Μήλο” με τη Μπέτυ. Με διακριτική συνοδεία της φρουράς, το πρωθυπουργικό ζεύγος βγήκε σε ένα μπαράκι του Μανχάταν, όπου απόλαυσαν live τζαζ μουσική αλλά και country τραγούδια.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αν και ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο της γραμμή, επέστρεψε με το πρωθυπουργικό Gulfstream στην Αθήνα. Μαζί τους επιβιβάστηκαν και ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο διπλωματικός σύμβουλος Ευ. Καλπαδάκης, οι γραμματείς του πρωθυπουργού Αλίκη και Δανάη, ο έτερος διπλωματικός του σύμβουλος Τάκης Παυλόπουλος και δύο αστυνομικοί της φρουράς του Αλέξη.

Ήταν 10:00 το βράδυ ώρα ΗΠΑ και 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας και όλοι αποφάσισαν να πέσουν για ύπνο. Κάποια στιγμή όμως ο Αλέξης Τσίπρας ξύπνησε και είχε όρεξη για κουβέντα και για φαγητό! Αντίθετα η Μπέτυ Μπαζιάνα συνέχισε τον ύπνο της.

Μαζί με τον πρωθυπουργό λιγούρα φαίνεται πως είχε και η Όλγα Γεροβασίλη. Ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να φάει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και βασιλικό και η κυβερνητική εκπρόσωπος μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ.

Οι selfies του Αλέξη Τσίπρα

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλε στο δρόμο εκατοντάδες… selfies όχι μόνο με Ελληνοαμερικανούς ή με κορίτσια αλλά και με… Κινέζους, που φάνηκαν να του έχουν μεγάλη συμπάθεια και όπου τον έβλεπαν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δικιά μας έξοδος από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
«Το Μεσολόγγι», όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «μας καλεί συνεπώς να σκεφτούμε ότι η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα, κάτι που σημαίνει και συμμετοχή και ευθύνη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
7
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου