Πολιτική

Τί κοινό έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τη Σαρλίζ Θέρον

Ομολογώ πως τελικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χιούμορ. Κι΄ ας μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Το αποδεικνύει η απάντηση που έδωσε στον Δημήτρη Σταμάτη της Νέας Δημοκρατίας όταν εκείνος είπε πως “ο κ. Μητσοτάκης έχει πάει στην Ευρώπη και έχει ζητήσει μείωση των στόχων των πλεονασμάτων από το 3,5% και το ξέρετε…» και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησε πως «και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον”.

Ωραία η ατάκα Ευκλείδη, αλλά λάθος η επιλογή. Περίμενα να πεις ότι θα ήθελες να βγεις με τη Σαρλίζ Θέρον…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καραχάλιος: Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ενωθούν σε κόμμα οι ΑΝΕΛ και το Κύμα με πρόεδρο τη Μαρία Καρυστιανού – «Παλαβομάρες»
«Αυτή ήταν συμβολικά η ανισόρροπη ιδέα του Πάνου! Να μας προσφέρει το κουφάρι των ΑΝΕΛ και η Μαρία να το συγχωνεύσει με το Κύμα και σε ρόλο αντιπροέδρου άλλη σεβαστή κυρία. Τα έκανε όλα μπάχαλο»
Ο Νίκος Καραχάλιος
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 50