Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ατάκα Τσίπρα με… νόημα όταν τσούγκρισε αυγά στη φρεγάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ατάκα Τσίπρα με… νόημα όταν τσούγκρισε αυγά στη φρεγάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάσχα στη φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, που βρίσκεται στα ανοιχτά της Άνδρου, έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, συνοδεία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Γ. Γιακουμάκη.

Ο Πρωθυπουργός τσούγκρισε αυγά με το πλήρωμα του πλοίου και μάλιστα – σύμφωνα με το MEGA – στάθηκε τυχερός, καθώς το δικό του δεν έσπασε. 

Ο ίδιος αστειεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του έδωσα ξύλινο αυγό και ίσως θα έπρεπε να το πάρει μαζί του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εννοώντας προφανώς στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

“Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες. Την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε