Πολιτική

Το σχέδιο για να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός – Voucher σε 250.000 δικαιούχους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στους τρόπους με τους οποίους θα ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός από την κυβέρνηση αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στην ενημέρωση για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της “βαριάς βιομηχανίας” της χώρας που είναι ο τουρισμός τόνισε πως ο εσωτερικός θα ξεκινήσει από τις 25 Μάιου.

Click4more: Κανένα τεστ και καμία καραντίνα για τους ταξιδιώτες – Όλο το σχέδιο για τον τουρισμό

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» το οποίο είναι ύψους 30 εκατ. ευρώ και θα δίνει e-voucher αξίας 120 ευρώ σε κάθε δικαιούχο για διακοπές για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία και οι δικαιούχοι είναι γύρω στους 250.000. Ακόμη θα υπάρξουν εταιρικά Holiday Vouchers για επιπλέον αφορολόγητο voucher διακοπών αξίας 300 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 37