Πολιτική

Τροχαίο ατύχημα για Μενδώνη – Παναγιωταρέα! Με κολάρο η υπουργός Πολιτισμού στη Βουλή!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Δευτέρας η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη με τη στενή της συνεργάτη, Άννα Παναγιωταρέα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κ. Μενδώνη και η κ. Παναγιωταρέα συγκρούστηκε με ένα άλλο που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσε στο αμάξι της υπουργού.

Οι δυο γυναίκες χτύπησαν ελαφρά με την κ. Μενδώνη να έχει κάποια μικροτραύματα και να κρίνεται αναγκαία η τοποθέτηση κολάρου στον αυχένα ενώ η κ. Παναγιωταρέα είχε ελαφρά διάσειση.

Παρά το γεγονός πως οι ιατροί συνέστησαν ξεκούραση η κ. Μενδώνη εμφανίστηκε στη Βουλή όπου μίλησε και αρκετή ώρα ενώ θα συνοδεύσει κανονικά τον πρωθυπουργό Κυρίακο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στην Αίγυπτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο χτύπημα από Σαμαρά: Οργισμένη ανάρτηση για τις επιλογές στην αναγραφή του φύλου στον ΕΟΠΥΥ
«Είναι η ίδια woke ατζέντα που έχει ήδη περάσει στην κρατική διοίκηση και τώρα γράφεται και στα σχολικά βιβλία. Πρόκειται για συνειδητή κυβερνητική επιλογή», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Καταργούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς»
Η υπουργός παρουσίασε την πορεία των «Νταντάδων της Γειτονιάς», τη νέα παράταση της δράσης «Ανακαίνιση Κατοικίας» και τις νέες αιτήσεις για τον Προσωπικό Βοηθό
Η Δόμνα Μιχαηλίδου