Πολιτική

Τσακαλώτος σε Στουρνάρα: Ο προϋπολογισμός μου είναι καλύτερος από τον δικό σου…

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντά σε όσα είπε ο Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας πως "αν ανατρέξει στον δικό μας προϋπολογισμό «θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει»".

Απάντηση στις αιτιάσεις του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ότι ο προϋπολογισμός δεν έχει χώρο για πρόσθετες παροχές, έδωσε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

[read4more]

Ο υπουργός Οικονομικών καλεί τον πάλαι ποτέ προκάτοχό του να ανατρέξει στον προϋπολογισμό και να δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες για να διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει (σ.σ. για τα μέτρα που ψηφίστηκαν με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή).

Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: “Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Π/Υ της δικής του θητείας ως Υποικ, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων.

Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Π/Υ και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει”.

Δείτε τι έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πώς φτάσαμε στη διπλωματική κρίση με τη Βεγγάζη: Η άστοχη επιλογή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, το «παζάρι» Χαφτάρ και το αμείωτο «τσουνάμι» μεταναστών
«Γαλάζια» στελέχη, επεσήμαιναν γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Μετανάστευσης δεδομένου ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επιλέξει να επισκεφτεί πρώτα στη Βεγγάζη
Ο Χαλίφα Χαφτάρ 3
Χατζηδάκης για μεταναστευτικό: Η Ελλάδα δε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, ειδικότερα στο μέσον της τουριστικής περιόδου
«Η Λιβύη πρέπει να κατανοήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τον παράγοντα Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για την όποια οικονομική στήριξη της Λιβύης περνάει και από την Αθήνα»
Ο Κωστής Χατζηδάκης 12
Ο Χάφταρ χαρακτήρισε ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία - Διπλωματική κρίση με τη Λιβύη και συνάντηση Μητσοτάκη με Πλεύρη στο Μαξίμου
Εκτιμάται ότι αυτή η πρωτοφανής κίνηση έγινε επειδή η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία πήγε πρώτα στην Τρίπολη, όπου εδρεύει η κυβέρνηση που έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ
Χαλίφα Χάφταρ 142