Πολιτική

Τσίπρας: Αγώνας διαρκείας με φασισμό, ναζισμό και αντισημιτισμό

Ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος (27.1.2019) έκανε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στο Twitter.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, κρατάμε ”το φως που δεν κράτησαν” τα θύματά του ”και την παρηγοριά δεν βρήκαν”, όπως λέει ο Νίκος Γκάτσος. Τότε και τώρα αντιστεκόμαστε στο φασισμό και το μίσος”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

Σε άλλη ανάρτησή του, επίσης, στο Twitter, καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου των Εβραίων θυμάτων της Θεσσαλονίκης.

[read4more]

“Η βάρβαρη βεβήλωση του μνημείου των Ελλήνων Εβραίων θυμάτων της Θεσσαλονίκης, αποτελεί την τραγική υπενθύμιση ότι πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση απέναντι στην εγκληματική ιδεολογία του φασισμού και του ναζισμού και τον αντισημιτισμό”, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ερωτήματα από την έκθεση Τυχεροπούλου – Τι σημαίνουν για την πλειονότητα των βουλευτών των οποίων ήρθη η ασυλία
Το πόρισμα που παραδόθηκε θέτει ζήτημα ζημίας στα ευρωπαϊκά κονδύλια και δημιουργεί προβληματισμό για τη χρονική αλληλουχία των κινήσεων της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Παρασκευή Τυχεροπούλου, ΟΠΕΚΕΠΕ
Θεώνη Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Τα οικονομικά μας είναι διαφανή, ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει τον φάκελο για τα 530 εκατ. ευρώ χρέη της ΝΔ
«Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση για την εντιμότητα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, τονίζοντας πως «δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση μετεκλογικές συνεργασίες»
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 30