Πολιτική

Τσίπρας για Λαζαρίδη: “Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε”!

Τι κι αν είναι κάποια... χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάτι να πει από την Αγγλία για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη.

“Δεν ανησυχώ καθόλου για την κυβερνητική συνοχή”. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση του απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με την αποχώρηση βουλευτή των ΑΝΕΛ.

[read4more]

“Πιστεύω ότι η κυβέρνηση, παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει”, συνέχισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Εδώ να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο.

Εκεί όπου στην συνάντηση με την βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, έθεσε επισήμως το ζήτημα της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας περί… too hard to die!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
69
Σκανδαλίδης για διεύρυνση ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ με τα παπαγαλάκια της προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια για δύο αστοχίες»
Ο επικεφαλής της Επιτροπής επιχείρησε να κλείσει τα εσωτερικά μέτωπα και επανέλαβε ότι το πολιτικό διακύβευμα για τη Χαριλάου Τρικούπη είναι η συγκρότηση προοδευτικής εναλλακτικής απέναντι στη ΝΔ
Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ