Πολιτική

Τσίπρας – Μπαζιάνα: Στο θέατρο για να δουν τον Λαζόπουλο (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις... σκοτούρες των διαπραγματεύσεων με την τρόικα είχε το βράδυ της Πέμπτης (10.12.2015) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και το... μισό υπουργικό συμβούλιο, βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια για να δουν την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου "Θεέ μου, τι σου κάναμε;".

Ήταν η δεύτερη επίσημη πρεμιέρας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως η Μαρία Καβογιάννη και η Τζένη Θεωνά. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τους ηθοποιούς και είχε σύντομη συζήτηση με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Εκτός από τον πρωθυπουργό και την Περιστέρα Μπαζιάνα, στο θέατρο Γκλόρια βρέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.

Επίσης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς και ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς.

Πηγή: www.altsantiri.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τριάντα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό, υπάρχουν ντοκουμέντα» λέει ο Νίκος Βλαχάκος
Αν και παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν υπήρξε τουρκική κατάρριψη, επιμένει ότι η πλήρης αλήθεια καλύπτεται από πέπλο σιωπής
Νίκος Βλαχάκος
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έτοιμες οι ΗΠΑ να προμηθεύσουν φυσικό αέριο την ΕΕ μέσω του Κάθετου Διαδρόμου
Η υιοθέτηση από τις Βρυξέλλες της νομοθεσίας RePowerEU, που προβλέπει τον τερματισμό όλων των εισαγωγών από τη Ρωσία έως το φθινόπωρο του 2027, συνιστά -όπως αναφέρει η Αμερικανίδα πρέσβειρα- ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ