Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χάρις Αλεξίου: Τι είχε καταθέσει υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου! video

Λοΐζου
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Η υπόθεση με την σύνταξη της μητέρας της Μυρσίνης Λοΐζου αποτέλεσε και την “ταφόπλακα” στην υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μυρσίνη Λοΐζου εξακολουθούσε να εισπράττει παράνομα την σύνταξη της μητέρας της για 5,5 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Η αντιπολίτευση “χτύπησε” με σφοδρότητα και η παραίτηση της κόρης του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου έμοιαζε μονόδρομος (σ.σ. διαβάστε στην ανάλυση του newsit.gr το γιατί).

Η κόντρα δεν λέει να κοπάσει, αφού και σήμερα, Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου να του απαντούν.

Κάτι που έφερε και νέα απάντηση – τρολάρισμα της ΝΔ, με… αφιέρωση στίχων από το “Καλημέρα Ήλιε”…

Την ίδια ώρα κι ενώ πολλή συζήτηση γίνεται όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης, το πώς δηλαδή η Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε κανονικά την σύνταξη της μητέρας της μετά τον θάνατό της, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv μετέδωσε απόσπασμα της κατάθεσης που είχε δώσει η καλλιτέχνις Χαρούλα Αλεξίου, στο δικαστήριο υπέρ της κόρης του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Συγκεκριμένα η Χαρούλα Αλεξίου κατέθεσε για την Μυρσίνη Λοΐζου

“Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν“.

Δείτε το βίντεο με όσα λέει η Χαρούλα Αλεξίου για την Μυρσίνη Λοΐζου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις