Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Κάτι θα βρω να κάνω” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Μόνιμα χαμογελαστή ήταν η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βγαίνοντας από την Βουλή, μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Δείτε τι είπε για το πως… θα περάσει την Κυριακή της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι από σήμερα… πρώην Πρέοδρος της Βουλής των Ελλήνων. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο για να παραδώσει τα “κλειδιά” της προεδρίας στον διάδοχό της, Νίκο Βούτση, ο οποίος απέσπασε 181 ψήφους στην σημερινή ψηφοφορία.

Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι (τουλάχιστον) τεταμένες, κάτι που φάνηκε και από το τετ α τετ που είχαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ο Νίκος Βούτσης στην πρώτη του ομιλία τόνισε πως η Βουλή θα πρέπει να λειτουργεί “χωρίς τυπολατρείες”, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να “σηκώνει το γάντι” και να του λέει κατά την παράδοση των καθηκόντων του Προέδρου της Βουλής πως “όλους θα μας κρίνει η Ιστορία”.

Βγαίνοντας από το Κοινοβούλιο, το newsitgr πλησίασε την πρώην Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να πει δυο λόγια, με την ίδια να αποκρίνεται αρχικά: “Τα είπα τα λόγια“.

Στην συνέχεια ρωτήθηε που θα περάσει την Κυριακή της. Η απάντησή της ήταν “κάτι θα βρω να κάνω“, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα Βουλή που ορκίστηκε το Σάββατο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε… ρωτώντας για ποιο μέσο ενημέρωσης εργάζονται οι δημοσιογράφοι…

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε