Τεχνολογία

Αυτοί είναι οι 10 καλύτερα αμοιβόμενοι διευθυντές εταιριών

Οι New York Times δημοσίευσαν μία λίστα με τους καλύτερα αμοιβόμενους διευθυντές για το 2014

Νούμερο ένα στη λίστα των New York Times είναι ο CEO της Discovery Communications, David Zaslav, ο εισέπραξε ΚΑΤι παραπάνω από $150 εκατ. δολάρια ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ο Michael Fries της Liberty Global με μισθό 111,9 εκατ. δολάρια.
 
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Mario Gabelli της Gamco Investors ($88,5 εκατ.), στην τέταρτη θέση ο Satya Nadella της Microsoft ($84,3 εκατ.) και στην πέμπτη θέση ο Nick Woodman της GoPro ($77,4 εκατ.).
Στις επόμενες θέσεις της δεκάδας ακολουθούν ο Gregory Maffei της Liberty Media & Liberty Interactive ($73,8 εκατ.), ο Larry Ellison της Oracle ($67,3 εκατ.), ο Steve Mollenkopf της Qualcomm ($60,7 εκατ.), ο David Hamamoto της NorthStar Realty Finance ($60,3 εκατ.) και ο Les Moonves του CBS ($54,4 εκατ.)
 
Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω λίστα δεν υπάρχει καμία γυναίκα, ενώ τέσσερις από τους 10 CEOs προέρχονται από εταιρία του κλάδου της τεχνολογίας.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο