Site icon NewsIT
06:52 | 06.05.14

Αυτό είναι το Τablet της Asus που μπορεί να γίνεται και smartphone!

Newsit Newsroom

Η Asus κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το Asus Fonepad 7 3G το οποίο διαθέτει και λειτουργίες τηλεφώνου.

Το νέο Asus Fonepad 7 διαθέτει υποδοχή για κάρτα micro SIM, για να μπορεί ο χρήστης εκτός από το να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δίκτυου 3G της εταιρίας, να παίρνει τηλέφωνα αλλά και να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα. 
 
Από πλευράς χαρακτηριστικών το νέο 7ιντσο tablet της Asus διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ο μέσος χρήστης για να κάνει τις καθημερινές του δουλειές ή να παίξει παιχνίδια. 

 
Έτσι λοιπόν στο εσωτερικό του κρύβει έναν διπύρηνο επεξεργαστή Intel Z2520 στα 1,2 GHz, και μνήμη RAM 1 GB, IPS οθόνη (ανάλυσης 1280 x 800 pixel)  η οποία παρά την μικρή της ανάλυση προσφέρει καλή απόδοση των χρωμάτων, ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρος 8 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD έως 64 GB, δύο κάμερες, ανάλυσης 1,2 και 5 Megapixel, ενώ το λειτουργικό του είναι το Android 4.3.
 
Τέλος η αυτονομία της μπαταρίας του ξεπερνά τις 7,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο ενώ το βάρος του που δεν ξεπερνά τα 340 γρ. σίγουρα θα βοηθήσει πολύ αυτούς που θέλουν να το έχουν πάντα μαζί τους.
 
Το Asus Fonepad κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστημάτων «Γερμανός» σε τιμή 180€
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version