Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτό θα πει (αντρική) φιλία! Μια σχέση ζωής σε 108 δευτερόλεπτα [vid]

NOKIA

Αντρική μέσα σε παρένθεση επειδή οι πρωταγωνιστές στο τρυφερό βίντεο για τη φιλία τυχαίνει να είναι άντρες. Μπορούμε όμως ελπίζω να συμφωνήσουμε πως η αληθινή φιλία δεν έχει φύλο.

Ακριβώς για αυτό προσωπικά θα συγκινούμαι και θα χαμογελάω πάντα με αφιερώματα που έρχονται να αναδείξουν τις αρετές της φιλίας. Είτε στην αντρική είτε στη γυναικεία είτε στην ανάμεικτη εκδοχή της. Απλά γιατί αποτελούν έναν ξεχωριστό «ύμνο» στην πραγματική φιλία.

Αναγνωρίζεις σε ξένα αλλά παράλληλα τόσο γνώριμα σκηνικά τους κολλητούς σου και φυσικά τον ίδιο σου τον εαυτό. Μέσα από κάθε ιστορία στο όνομα της φιλίας ξεπηδούν οι αναμνήσεις σε χρόνο dt ως δια μαγείας.

Οι αρετές της φιλίας στην επικοινωνία σου

Βλέποντας την τρυφερή καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου Nokia 6 και του Nokia 7 plus το μόνο σίγουρο είναι πως θα ταυτιστείς με τους πρωταγωνιστές και θα ξεχωρίσεις τις αρετές που θέλεις στη ζωή και την επικοινωνία σου.

Γιατί όλοι θέλουμε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό κινητό, με τα χαρακτηριστικά στο νέο Nokia 6 και το Nokia 7 plus να σε κάνουν να τα εμπιστεύεσαι και με κλειστά μάτια. Έρχονται να μας μυήσουν στην εμπειρία λογισμικού Android One και τις τελευταίες καινοτομίες της Google, ενώ προσφέρουν απίστευτα γρήγορη απόκριση και φόρτιση. Σκέψου μόνο ότι η μπαταρία φτάνει στο 50% με φόρτιση 30 λεπτών.

Και επειδή κινητό σημαίνει και «ετοιμοπόλεμη» φωτογραφική μηχανή, οι στιγμές που θέλεις να κρατήσεις για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σου παίρνουν ζωή και στις φωτογραφίες σου από τα πλούσια χρώματα που προσφέρουν οι αισθητήρες με οπτικά ZEISS.

Αυτό όμως που μας έκανε να ξεχάσουμε και αυτά ξέραμε είναι η εντυπωσιακή λειτουργία Dual-Sight που σου επιτρέπει να καταγράφεις ό,τι ακριβώς συμβαίνει μπροστά αλλά και πίσω από την κάμερα ταυτόχρονα!

Όπως και στην πραγματική φιλία, συναντάς την εμπιστοσύνη, τη διάρκεια στον χρόνο και την αξιοπιστία στα καλύτερά τους…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις