Τεχνολογία

Eric Schmidt: “Θα κυκλοφορούν ένα δισεκατομμύριο Android συσκευές σε ένα χρόνο!”

Ο πρόεδρος της Google, σε συνέντευξη που έδωσε δήλωσε πως μέσα σε ένα χρόνο θα κυκλοφορούν ένα δισεκατομμύριο Android συσκευές.

Ο Eric Schmidt ανέφερε οτι κάθε μέρα ενεργοποιούνται κατά μέσο όρο 1,3 εκατ. Android συσκευές (smartphone και tablet) και προέβλεψε οτι αν συνεχιστεί ο ρυθμός αυτός μέσα σε ένα χρόνο θα κυκλοφορούν πάνω από ένα δισεκατομμύριο Android συσκευές.
 
“Κάντε απλά τον πολλαπλασιασμό!” είπε ο Schmidt ενώ επίσης ανέφερε οτι οι εταιρίες που συνεργάζονται με την Google συνολικά πουλούν τέσσερις φορές περισσότερο Android συσκεύες από την Apple.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 2