Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Google Flights: Βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας

Google Flights

Η υπηρεσία Google Flights τώρα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Διαμορφώστε το επόμενο ταξίδι στις ανάγκες σας και βρείτε εισιτήρια στις καλύτερες τιμές.

Θέλετε να οργανώσετε το επόμενο αεροπορικό σας ταξίδι αλλά δεν γνωρίζετε πού σας συμφέρει; Δεν θέλετε να ξοδέψετε μία περιουσία για τα εισιτήρια; Είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες αλλά ακόμα δεν έχετε βρει την ευκαιρία που ψάχνετε; H απάντηση στο πρόβλημά σας είναι η υπηρεσία Google Flights που είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Τι κάνει η Google Flights που δεν κάνουν οι υπόλοιπες υπηρεσίες τέτοιου είδους; Η Google Flights μπορεί να προβλέψει πότε οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξηθούν, ώστε να προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι έγκαιρα να κάνουν κράτηση στην καλύτερη τιμή.

Η Google Flights ξέρει πού θέλετε να πάτε…

Θέλετε να πάτε διακοπές αλλά δεν ξέρετε πού; Χάρη στην υπηρεσία Google Flights μπορείτε να επιλέξετε άμεσα, μέσα από διάφορες δραστηριότητες όπως παραλία, φαγητό, άγρια φύση, γαμήλιο ταξίδι και άλλα πολλά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Και δεν είναι μόνο όλα τα παραπάνω! Η Google Flights σας προτείνει ακόμη και εναλλακτικά αεροδρόμια για τον προορισμό σας με το μικρότερο δυνατό κόστος. Πρώτη φορά μάλιστα, παρέχεται και ενημέρωση σχετικά με το πότε θα αυξηθούν οι τιμές των εισιτηρίων που θέλετε αλλά και εκτιμήσεις για το πόσο θα αυξηθούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει στους ενδιαφερόμενους

«Συνδυασμοί πτήσεων, καλύτερες τιμές, ημερομηνίες που βολεύουν αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν το χώρο που θα έχει κάποιος μπροστά στα πόδια του μεταξύ των καθισμάτων, αν διατίθεται wi-fi για την πτήση, ή πρίζα όπως και αν -σύμφωνα με το ιστορικό- η πτήση αυτή παρουσιάζει συχνά καθυστερήσεις είναι ενδεικτικά ορισμένες από τις πληροφορίες που μπορεί κάποιος να έχει στη διάθεσή του», δήλωσε ότι προσφέρει η υπηρεσία, ο Δημήτρης Κόσυφας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ταξιδέψετε αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα πού. Τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις; Συμπληρώνετε τον μήνα που θέλετε να ταξιδέψετε, τη διάρκεια της πτήσης και το είδος των διακοπών και μπορείτε να πάρετε ιδέες.

Η Google Flights κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και την οργάνωση του ταξιδιού σας ακόμα ευκολότερη. Απογειωθείτε… στην υπηρεσία μόλις με ένα κλικ εδώ.

Δείτε στο βίντεο μερικά τιπς για την υπηρεσία Google Flights:

Πηγή βίντεο: East Idaho News

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις