Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Google Pixel: Αυτά είναι τα νέα smartphones της Google

Google Pixel: Αυτά είναι τα νέα smartphones της Google

Το Google Pixel και το Google Pixel XL, είναι τα νέα smartphones που ανακοίνωσε η Google και αναμένεται να αντικαταστήσουν τα Google Nexus

Tα νέα smartphones της Google αν και κατασκευάζονται από την HTC είναι οι πρώτες συσκευές που κυκλοφορεί η Google μόνο με το δικό της λογότυπο μιας και αυτή έχει τον πρώτο και όπως φαίνεται μοναδικό λόγο τόσο στη σχεδίαση όσο και στο software των συσκευών.

 
Η μόνη διαφορά του Google Pixel με το Google Pixel XL είναι οθόνη του, με το πρώτο να έχει έχει οθόνη AMOLED 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, και το δεύτερο οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels.
Από εκεί και πέρα και οι δύο συσκευές της Google διαθέτουν unibody κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί με επικάλυψη Gorilla Glass 4 τόσο στην οθόνη όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ στο εσωτερικό του κρύβει ένα τερατπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821 (2×2.15GHz / 2×1.6GHz), 4GB μνήμη RAM, κάμερα 12.3MP με διάφραγμα f/2/0 με την Google να υποστηρίζει οτι είναι η καλύτερη της αγοράς, σύμφωνα με το DxOMark test for cameras, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP.
 
Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 και τα 128GB ανάλογα με το μοντέλο ενώ οι μπαταρίες τους είναι στα 2.770mAh και 3.450mAh με δυνατότητα quick changing (δηλαδή με 15 λεπτά φόρτισης προσφέρει 7 ώρες αυτονομίας).
Επίσης, τα νέα Google Pixel θα είναι τα πρώτα smartphones της αγοράς που θα έχουν ενσωματωμένο τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, τις εφαρμογές messaging Duo & Allo, ενώ θα διαθέτουν και απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στην Cloud υπηρεσία Google Photos για φωτογραφίες και βίντεο.

 
Τα Google Pixel και Pixel XL αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, ασημί, μαύρο και μπλε (very silver, quite black & really blue, ενώ παράλληλα η Google θα κυκλοφορήσει και ειδικές customized  θήκες.
Τέλος τα Pixel και Pixel XL θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, με την τιμή τους να η τιμή τους θα είναι ξεκινάει από τα 649 δολάρια για το Pixel των 32GB, 749$ για την έκδοση των 128GB, το Pixel XL στα 769$(για την έκδοση των 32GB) και 869$ για την έκδοση των 128GB 869 δολάρια.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε