Τεχνολογία

Η Adobe κλείνει νέα κενά ασφάλειας στο Flash

Η εταιρία λογισμικού, Adobe κυκλοφόρησε ακόμα μία αναβάθμιση για να κλείσει νέα κενά ασφαλείας στο δημοφιλές Flash video player. 

Η Adobe ανακοίνωσε ότι έχει ενημερωθεί για διάφορες στοχευμένες επιθέσεις χάκερ εναντίον ευάλωτων εκδόσεων του Flash player και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε τις νέες διορθωτικές αναβαθμίσεις της δημοφιλούς εφαρμογής.
Η εταιρία συστήνει στους χρήστες να εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους την πιο πρόσφατη έκδοση του Flash που κλείνει συνολικά 19 κενά ασφαλείας ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι εταιρίες και οι ιστοσελίδες όπως είναι το Facebook, η Mozilla, η Apple, η Google και πολλές ακόμα, που έχουν ξεκινήσει να εγκαταλείπουν το Flash για λόγους ασφαλείας.
Όλες αυτές οι αμυντικές κινήσεις αντανακλούν τον αυξανόμενο φόβο ότι οι χάκερ μπορεί να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στις βιντεο-διαφημίσεις. Τα κενά ασφαλείας του Flash αφορούν όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή ή σε άλλη συσκευή τους (Windows, Mac OS X, Linux, Chrome OS). 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Η διασφάλιση της καθολικής ψηφιακής προσβασιμότητας αντικείμενο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΙΤΕ
Στόχος η ενίσχυση της καθολικής προσβασιμότητας στις ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες και η προώθηση της ψηφιακής ένταξης, ιδίως για τα ΑμεΑ
Βασίλης Χαρμανδάρης (Πηγή φωτό: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας)