Τεχνολογία

Η Apple ετοιμάζει ειδικό επεξεργαστή για την τεχνητή νοημοσύνη

Έναν ειδικό επεξεργαστή φαίνεται πως ετοιμάζει η Apple ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς η λειτουργία του νέου επεξεργαστή όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε να λειτουργεί πάνω σε εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας ή που χρησιμοποιούν αλγορίθμους βιομετρικής αναγνώρισης και ανάλυσης φωνής. 
Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ο νέος επεξεργαστής αυτός, δεν αναμένεται να   είναι ενσωματωμένος σε κάποια από τις συσκευές που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα η Apple, όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε σε δοκιμές μελλοντικών μοντέλων.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα