Τεχνολογία

Η Apple ετοιμάζει “Γυάλινο” iPhone;

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η Apple να ετοιμάζει ένα γυάλινο iPhone το οποίο θα το δούμε το 2017

Ο Άλεν Χορνγκ, πρόεδρος της Catcher Technology η οποία κατασκευάζει τις θήκες του iPhone τα τελευταία χρόνια, για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, αποκάλυψε σε σε μετόχους της εταιρείας του ότι η Apple, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το 2017 ένα iPhone με γυάλινο περίβλημα, γεγονός που θα ανεβάσει κι άλλο την τιμή της συσκευής.
Εκτός όμως από αυτές τις φήμες η Apple φαίνεται πως στο επόμενο iPhone που ετοιμάζει έχει προσθέσει οθόνη OLED που είναι φωτεινότερη από τις παραδοσιακές οθόνες LED και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.
Όπως και να ‘χει πάντως, αυτό το iPhone δεν αναμένεται να μπει σε παραγωγή πριν τις αρχές του 2017 αντίθετα με το iPhone 7 το οποίο αναμένεται να το δούμε να παρουσιάζεται τον Σεπτέμβριο.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 13