Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα εξελιγμένη συσκευή που φέρνει το μποξ σε άλλο επίπεδο!

Η νέα εξελιγμένη συσκευή που φέρνει το μποξ σε άλλο επίπεδο!

Μέχρι σήμερα τα βλέπαμε μόνο στις ταινίες. Πλέον το απολαμβάνουμε και στην πραγματικότητα. Η νέα συσκευή Jabii Boxing φέρνει την επανάσταση στο άθλημα και είναι κατάλληλη για όλους. Αθλητές και μη!

O Christian Thostrup ιδρυτής της JABII, δημιούργησε ένα γάντι του μποξ μ’ ένα επεκτεινόμενο χέρι όταν σε μια μάχη μποξ με τον γιο του, ο μικρός ισχυρίστηκε οτι η νίκη του πατέρα του ήταν άδικη επειδή έχει μακρύτερα χέρια.

Επαναπροσδιορίζοντας το παραδοσιακό… γάντι και προσαρμόζοντας έναν βραχίονα που μπορεί να επεκταθεί με μια εφαρμογή από το κινητό, η εταιρεία JABII, που έχει βάση στην Κοπεγχάγη, χρησιμοποιεί διάφορα πακέτα αισθητήρων για να καταγράψει τα χτυπήματα στους αντιπάλους ενώ η συσκευασία από καουτσούκ στην άκρη του βραχίονα επιτρέπει την ασφαλή επαφή.

Τα 42 σπειροειδή ελατήρια παρέχουν μια εκρηκτική ορμή στη γροθιά. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να ρυθμίσεις αγώνες με αλλαγές στους κανονισμούς ενώ έχεις και τη δυνατότητα να καταγράψεις τη μάχη! Η συσκευή κυκλοφορεί στην αγορά από τον Δεκέμβριο του 2019. Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις