Τεχνολογία

Ήρθε κι επίσημα το τέλος των 3D τηλεοράσεων!

Η εποχή των 3D τηλεοράσεων φτάνει στο τέλος της αφού όπως φαίνεται οι χρήστες δεν αποδέχθηκαν την τεχνολογία αυτή κι έτσι τόσο η LG όσο και η Sony ανακοίνωσαν οτι πλέον σταματούν την παραγωγή νέων μοντέλων.

 
Ο λόγος που οι 3D τηλεοράσεις σταματάνε να κυκλοφορούν είναι αρχικά οτι η τρισδιάστατη απεικόνιση δεν γνώρισε ποτέ ευρεία αποδοχή από τους καταναλωτές για χρήση στο σπίτι και πλέον το μία τηλεόραση αν υποστηρίζει ή όχι 3D δεν είναι βασικός παράγοντας για την αγορά της.
Έτσι πλέον όλες οι μεγάλες εταιρίες σταματάνε την παραγωγή νέων μοντέλων με 3D λειτουργίες και δίνουν βάρος σε άλλες τεχνολογίες είναι η 4Κ ανάλυση και το HDR  αφού όπως φαίνεται οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το μέγεθος της τηλεόρασης την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, προκειμένου να αγοράσουν μία νέα τηλεόραση.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi