Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξεχάστε τις κάρτες στάθμευσης! Ήρθε το Citizenpass!

Ξεχάστε τις κάρτες στάθμευσης! Ήρθε το Citizenpass!

To Citizenpass, μία νέα εφαρμογή η οποία επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη στάθμευση στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης της Αθήνας.

Η εφαρμογή Citizenpass, η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές, επιτρέπει σε κάθε οδηγό να δημιουργήσει λογαριασμό στον οποίο μπορεί να “φορτώνει” χρήματα και στη συνέχεια να αγοράσει χρόνο στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων που θέλει να παρκάρει και στη συνέχεια λαμβάνει και το αντίστοιχο αποδεικτικό πληρωμής στο email του ενώ αν τελειώνει ο χρόνος στάθμευσης, η εφαρμογή τον ειδοποιεί 10 λεπτά πριν τη λήξη για να τον ανανεώσει ή για να φύγει.

Επίσης η εφαρμογή μέσω GPS μπορεί και εντοπίζει με ακρίβεια τη θέση του οχήματός στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων ενώ πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να δούμε την ίδια υπηρεσία να επεκτείνεται και σε άλλους δήμους εκτός Αθήνας.
Το Citizenpass χρησιμοποιεί το WarplyPay σε διασύνδεση με την Εθνική Τράπεζα για την εκκαθάριση των πληρωμών, με κάρτες Mastercard και Visa όλων των τραπεζών ενώ η ασφάλεια των συναλλαγών διασφαλίζεται από τις υψηλότερες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε