Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

LastPass: O δημοφιλής Password Manager είναι πλέον δωρεάν!

LastPass: O δημοφιλής Password Manager είναι πλέον δωρεάν!

Ο δημοφιλής Password Manager, το LastPass, αλλάζει πολιτική και πλέον είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες

Το LastPass, είναι μία υπηρεσία που επιτρέπει στον χρήστη να αποθηκεύει εκεί τα στοιχεία πρόσβασης του σε διάφορες υπηρεσία έτσι ώστε να μπορεί έχει μεγαλύτερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας διαφορετικούς και δύσκολους κωδικούς και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να τους θυμάται όλους απ’έξω.
Μέχρι σήμερα η υπηρεσία δεν ήταν δωρεάν οπότε κάποιος θα έπρεπε να πληρώνει κάθε μήνα για να μπορεί να έχει τους κωδικούς του διαθέσιμους σε όλες τις συσκευές του. Αυτό όμως αλλάζει μιας και η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι πλέον είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος προκειμένου να χρησιμοποιήσει το LastPass είναι να εγκαταστήσει τις αντίστοιχες εφαρμογές στο smartphone, το tablet και τον υπολογιστή του.
Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας διαθέτει διαφημίσεις που δεν ενοχλούν και τόσο πολύ, ενώ αν θέλει κάποιος μπορεί να πληρώνει 1 ευρώ το μήνα για να έχει την Premium έκδοση της υπηρεσία η οποία δεν έχει διαφημίσεις και και διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, όπως ταυτοποίηση δύο παραγόντων μέσω του Yubikey, ή δυνατότητα αποθήκευσης έως και 1ΤΒ δεδομένων στο Cloud.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε