Τεχνολογία

Νέες φήμες για παρουσίαση χαρακτηριστικών του νέου Xbox μέσα στο 2012

Πληροφορίες μέσα από τη Microsoft θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Xbox μέσα στις αρχές του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Microsoft, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο, η εταιρία, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην CES 2012 τα πρώτα στοιχεία για το Xbox 360.

Με απλά λόγια στις αρχές Ιανουαρίου που θα γίνει η έκθεση, ίσως μάθουμε αν οι φήμες που κυκλοφορούν για τον διάδοχου του Xbox 360, για το αν δηλαδή θα διαθέτει, εξαπύρηνο επεξεργαστή, 2GB DDR3 RAM chip γραφικών από την AMD, ισχύουν ή όχι.

Φυσικά από την πλευρά της η Microsoft, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι από τα παραπάνω όμως το μόνο που είναι σίγουρο, είναι οτι εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του νέου Xbox από την στιγμή που κυκλοφόρησε το Xbox 360 στα τέλη του 2005 οπότε αργά ή σύντομα αναμένεται κάποια παρουσίαση τουλάχιστον για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο