Τεχνολογία

Ο Δήμος Αθηναίων θα μας ενημερώνει μέσω Viber για όσα συμβαίνουν στην πόλη

Ο Δήμος Αθηναίων επιχειρεί να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την ενημέρωση των πολιτών και από σήμερα (24.11.2022) μπορείτε να μαθαίνεται τι νέο συμβαίνει στην πρωτεύουσα μέσω της εφαρμογής Viber. Θα διεξάγονται και ψηφοφορίες (polls) για ζητήματα που αφορούν την πόλη. 

Όποιος θέλει να γνωρίζει τι νέο συμβαίνει στον Δήμο Αθηναίων, χει πλέον τη δυνατότητα να εγγραφεί στην επίσημη Viber κοινότητα του Δήμου και να λαμβάνει τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα. Για να εγγραφείτε στην επίσημη Viber κοινότητα, αρκεί να διαθέτετε την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet και να πατήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αθηναίων γίνεται ο πρώτος δήμος στη χώρα που αναλαμβάνει μία τέτοια πρωτοβουλία, αξιοποιώντας την επικοινωνιακή δυνατότητα του συγκεκριμένου μέσου για να έρθει σε πιο άμεση επαφή με τον πολίτη. 

Η επίσημη Viber κοινότητα του Δήμου Αθηναίων θα ενημερώνει τους πολίτες για τις επερχόμενες δράσεις και εκδηλώσεις που «τρέχουν» στην πόλη, τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αθήνα, τις ανοιχτές προσκλήσεις για κατάθεση προτάσεων, τις δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους, πληροφορίες που αφορούν τα αδέσποτα ζώα κ.ά. 

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής προβάλλονται οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις των στελεχών της δημοτικής αρχής γύρω από τα σημαντικότερα θέματα επικαιρότητας του δήμου. 

Παράλληλα με την ενημέρωση, οι πολίτες που συμμετέχουν στην ομάδα Viber του Δήμου Αθηναίων θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε ψηφοφορίες (polls) για ζητήματα που αφορούν την πόλη.

«Η επαφή μας με τους δημότες και τους επαγγελματίες της Αθήνας γίνεται όλο και πιο άμεση, όλο και πιο ουσιαστική. Μέσα από αυτό το νέο “όχημα” επικοινωνίας που θέτουμε σε εφαρμογή, οι πολίτες μπορούν πλέον όχι μόνο να ενημερώνονται ταχύτατα για κάθε χρήσιμη πληροφορία που αφορά την πόλη, αλλά και να συμβάλουν με τη γνώμη τους στα θέματα της καθημερινότητας. Καλούμε λοιπόν τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να ενταχθούν στη νέα αυτή ψηφιακή κοινότητα του δήμου, βοηθώντας μας να γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 12
Δύο νέες εφαρμογές από την Rakuten Viber είναι εδώ - Ανακοινώθηκαν το Viber Dating και το Viber Ads Manager
Πρόκειται για μία ασφαλή και ελεγχόμενη εμπειρία γνωριμιών εντός της εφαρμογής, και για μία αυτοδιαχειριζόμενη διαφημιστική πλατφόρμα σχεδιασμένη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Viber