Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο σκηνοθέτης του GOT αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έπαιξε ο Ed Sheeran

Ο σκηνοθέτης του GOT αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που έπαιξε ο Ed Sheeran

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που εμφανίστηκε ο Ed Sheeran στη σειρά Game of Thrones. Ο σκηνοθέτης μιλά για τον τραγουδιστή και ξεκαθαρίζει…

Μπορεί να μην κράτησε ούτε πάνω από 4 λεπτά αλλά η εμφάνιση του Ed Sheeran στο Game of Thrones ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς! Λίγες λέξεις είπε ο Ed, πολύς ντόρος προκλήθηκε και άλλα τόσα αρνητικά σχόλια έκαναν οι φανς της σειράς. Ο σκηνοθέτης του Game of Thrones βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν, ντυμένος με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister καθόταν δίπλα στην Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams. Ο Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Stark η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει». Ο Sheeran απάντησε «Είναι καινούριο» και κάπως έτσι άρχισε και… τελείωσε η ολιγόλεπτη guest εμφάνισή του στο Game of Thrones. Το τραγούδι ονομάζεται «Hands of Gold».

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει γίνει ιδίατερα ευαίσθητος μετά από τα δυσάρεστα σχόλια που δέχτηκε για την performance του στο φεστιβάλ Glastonbury στο τέλος του περασμένου μήνα. Βλέποντας τα δυσάρεστα σχόλια του κόσμου μετά την εμφάνιση του τώρα στο Game Of Thrones, ο Ed Sheeran δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν με κάθε τρόπο ανώνυμα ό,τι τους έρθει στο κεφάλι και «καταστρέφουν» την ημέρα του. Έτσι, απενεργοποίησε το Twitter του για λίγες ώρες.

“Το Twitter είναι μια πλατφόρμα γι ‘αυτό. Σχόλια που μπορούν να καταστρέψουν την ημέρα σας. Για αυτό αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσω σε τόσους ανθρώπους”, εξομολογήθηκε ο Ed Sheeran την πρώτη φορά που “κατέβασε” τον λογαριασμό του.

Ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την guest εμφάνιση του τραγουδιστή και όπως ήταν φυσικό, τον υπερασπίστηκε. «Νομίζω ότι ο Ed έκανε μια υπέροχη δουλειά, είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε ο σκηνοθέτης του επεισοδίου, Jeremy Podeswa, στο «The Daily Beast». «Ήταν κατάλληλος για το ρόλο επειδή χρειαζόταν να τραγουδήσει. Εάν οι άνθρωποι δεν ήξεραν ποιος ήταν ο Ed, δε θα το είχαν σκεφτεί διπλά. Στον κόσμο του show έκανε μια υπέροχη δουλειά και μοιάζει να ανήκει σε αυτόν», δήλωσε ο Jeremy Podeswa.

Και συμπλήρωσε: «Ο σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή επειδή η Maisie Williams, που παίζει την Arya Stark, είναι τεράστια φαν του και ήθελα να της κάνω έκπληξη. Νομίζω ότι ήταν πολύ ωραίο για όλους, για όλους τους άλλους στρατιώτες του Lannister που καθόντουσαν μαζί του».

Ο Podeswa συνέχισε να επαινεί τον Sheeran για τον επαγγελματισμό και το γνήσιο ενδιαφέρον του να κάνει σωστή δουλειά. “Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ προσγειωμένος. Ήθελε απλά να κάνει σπουδαία δουλειά και το έπαιρνε πολύ σοβαρά. Γυρίζαμε στη μέση του πουθενά στη Βόρεια Ιρλανδία και αυτός καθόταν όλη την ημέρα έξω με το cast χωρίς να διαμαρτυρηθεί ούτε λεπτό”, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που τραγούδησε ο Ed Sheeran:

Ο 7 κύκλος ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου του 2017 και περιλαμβάνει 7 επεισόδια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 8 κύκλο που αναμένεται να προβληθεί το 2018 ή το 2019.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε