Τεχνολογία

Οι χρήστες δεν μπορούν να βλέπουν Netflix μέσω Internet proxies

Το Netflix με αφορμή το “άνοιγμα” του σε όλο τον κόσμο, θα εμποδίζει τους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο άλλων χωρών μέσω Internet proxies.

 
Μπορεί το Netflix να ήρθε στην Ελλάδα, όμως δεν είναι λίγοι οι χρήστες που παραπονιούνται για την έλλειψη περιεχομένου μιας και σε κάθε χώρα η εταιρία έχει διαφορετικές συμφωνίες για τα δικαιώματα.
Έτσι πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα για να μπορέσουν να δουν όσο το δυνατό περισσότερο περιεχόμενο χρησιμοποιούν δίκτυα VPN ή άλλους proxy servers για να παρακάμψουν τους περιορισμούς της υπηρεσίας.
To Netflix όμως αποφάσισε ότι θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο μέσα στις επόμενες εβδομάδες και πλέον θα μπλοκάρει τους proxies που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό σε όλο τον κόσμο.
Τέλος η δημοφιλής υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το licensing περιεχομένου σε όλο τον κόσμο πράγμα που σημαίνει ότι θα βλέπουμε όλο και περισσότερα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο του Netflix θα γίνει παντού διαθέσιμο…
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Η διασφάλιση της καθολικής ψηφιακής προσβασιμότητας αντικείμενο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΙΤΕ
Στόχος η ενίσχυση της καθολικής προσβασιμότητας στις ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες και η προώθηση της ψηφιακής ένταξης, ιδίως για τα ΑμεΑ
Βασίλης Χαρμανδάρης (Πηγή φωτό: Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας)