Τεχνολογία

Όλα έτοιμα για τη Gamescom!

Η Gamescom το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό event για videogames ξεκινάει και το Newsit θα είναι εκεί.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες της Gamescom που γίνεται στο Koelnmesse της Κολωνίας.
 
To Newsit σε συνεργασία με το Gameslife, θα βρίσκεται στη Γερμανία για να σας μεταφέρει οτι γίνεται στο μεγαλύτερο Gaming event της Ευρώπης.
 
Όλες σχεδόν οι εταιρίες αναμένεται να βρίσκονται στην φετινή Gamescom για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους ανάμεσα στις οποίες φυσικά είναι και η Microsoft και η Sony με το Xbox One και το Playstation 4 αντίστοιχα από τις οποίες περιμένουμε να ακούσουμε τις τιμές αλλά και την ημερομήνια διάθεσης των συσκευών τους στην Ελλάδα.
 
Εκτός όμως από τις νέες κονσόλες αναμένεται να δούμε από κοντά και να δοκιμάσουμε όλα τα νέα videogames που θα μας απασχολήσουν μέσα στο χρόνο, αλλά και να μιλήσουμε με τους δημιουργούς τους.
 
Stay tuned λοιπόν, για περισσότερες φωτογραφίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά ακόμα βίντεο μέσα από τη Gamescom. 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο