Η εφαρμογή Peeple θα περιλαμβάνει σύστημα αξιολόγησης με αστέρια για κάθε χρήστη όπως ακριβώς γίνεται με τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία, και δεν θα επιτρέπει τη διαγραφή των αρνητικών σχολίων ή την διαγραφή του προφίλ που έχει δημιουργήσει ο χρήστης.
Αν κάποιος δεχθεί αρνητική θα πρέπει μέσα σε 48 ώρες να πείσει τον χρήστη που του την έκανε ότι είναι λάθος και να την βγάλει αλλιώς αν δεν καταφέρει να του αλλάξει γνώμη η αρνητική κρητική θα δημοσιευθεί. Επίσης σύμφωνα με το Peeple δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος του για να του γράψει κάποιος κριτική
Φυσικά κανείς ακόμα δεν ξέρει αν το Peeple είναι πραγματικό προϊόν ή κάποιο διαφημιστικό τρικ, πάντως ό,τι και αν είναι, έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις από διάφορους οργανισμούς αφού εκτός από καταπάτηση των προσωπικών δικαιωμάτων θα εκτοξευθεί και το φαινόμενο bullying.
Όπως και να ‘χει πάντως, αν τελικά η εφαρμογή αυτή είναι πραγματική τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει άδεια για κυκλοφορία στα καταστήματα εφαρμογών των Google και Apple.
Εσείς τι πιστεύετε;