Τεχνολογία

Στη Δανία ετοιμάζεται το νέο κέντρο δεδομένων του Facebook!

Μετά τη Σουηδία και την Ιρλανδία, το Facebook φαίνεται πως σκοπεύει να κατασκευάσει κι άλλα κέντρα δεδομένων εκτός των ΗΠΑ, με το επόμενο να έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται στην Δανία.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Facebook, θα βρίσκονται στα προάστια του Odense στη Δανία και θα έχουν έκταση 55.000 τετραγωνικά μέτρα και ήδη για την κατασκευή του εργάζονται περίπου 2.000 άτομα από την περιοχή εκεί ενώ με την ολοκλήρωσή του, το κέντρο θα έχει τουλάχιστον 150 μόνιμους εργαζομένους.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του τμήματος δεδομένων του Facebook, οι εγκαταστάσεις αυτές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αφού θα φιλοξενούν το “εμπλουτισμένο περιεχόμενο”, που ανεβάζουν οι χρήστες του Faecbook όπως είναι τα ζωντανά βίντεο και οι φωτογραφίες 360 μοιρών. 
Τέλος το Facebook  αναμένεται να επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την πραγματοποίηση του έργου αυτού άρα και στην οικονομία της Δανίας.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 2