Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι νέο φέρνει το firmware update του PS4 ;

Playstation Firmware Update Beta

Η δοκιμαστική έκδοση της ενημέρωσης του λογισμικού συστήματος 5.00 για το PS4 φέρνει πολλές νέες λειτουργίες και αλλαγές με κυριότερη την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά της επόμενης σημαντικής ενημέρωσης λογισμικού συστήματος 5.00, που υπόσχεται σημαντικές αλλαγές για τους χρήστες του PlayStation 4 ( PS4 ) , ανάμεσα στις οποίες θα είναι και η επιλογή της ελληνικής γλώσσας στο μενού του συστήματος.

Το PlayStation, έχοντας ως βασικό γνώμονα να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία του χρήστη, προσφέρει, μέσω της επερχόμενης αναβάθμισης του λογισμικού του συστήματος, τη δυνατότητα επιλογής ελληνικών από το μενού επιλογών γλώσσας του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο ένα αίτημα των φίλων του PlayStation, παλιών και νεότερων, ικανοποιείται δείχνοντας έμπρακτα ότι στο επίκεντρο των επιλογών της Sony είναι οι ανάγκες των φίλων του PlayStation.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η αναβάθμιση:

Ελληνική γλώσσα συστήματος

Το PS4 πλέον θα παρέχει την υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές του μενού του συστήματος.

Οικογενειακοί λογαριασμοί

Το νέο σύστημα θα προσφέρει μια πιο ευέλικτη εμπειρία για τις οικογένειες στο PS4, διευκολύνοντας την εγκατάσταση των λογαριασμών PSN για τα παιδιά και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ορίσουν λειτουργίες διαφορετικές για το κάθε παιδί, γεγονός που εξασφαλίζει μία πιο ασφαλή πλοήγηση.

Ενημερώσεις ειδοποιήσεων

Οι ειδοποιήσεις pop-up μπορούν να απενεργοποιηθούν κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο PS4. Θα υπάρχει επίσης η επιλογή να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις σας. Οι ειδοποιήσεις μπορούν επίσης να προβληθούν από το Quick Menu, ώστε να μην χρειαστεί να αφήσετε το παιχνίδι σας.

Virtual Surround στο PS VR

Το PlayStationVR θα υποστηρίζει ήχο surround 5.1 ή 7.1 καναλιών στα ακουστικά όταν παρακολουθείτε Blu-ray και DVD σε λειτουργία Cinematic, προσφέροντας μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής.

Twitch

Το PS4 Pro θα υποστηρίξει ανάλυση 1080p 60fps κατά τη διάρκεια live streaming στο Twitch, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν broadcast τις εμπειρίες τους, σε ακόμα καλύτερη ποιότητα και αξιόπιστη ροή.

Η Ενημέρωση Λογισμικού Συστήματος Έκδοση 5.00 για το PS4 βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις