Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το έξυπνο ρολόι με αυτονομία μπαταρίας 25 ημερών έρχεται και στην Ελλάδα

Το έξυπνο ρολόι με αυτονομία μπαταρίας 25 ημερών έρχεται και στην Ελλάδα

Ένα έξυπνο ρολόι που συγχρονίζεται πλήρως με μια σειρά συσκευών, όπως το smartphone και το laptop και έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό την αυτονομία μπαταρίας έως και 25 ήμερες. Είναι το smart watch της Honor “Watch GS Pro” που παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA στο Βερολίνο.

Το νέο έξυπνο ρολόι – που έρχεται και στην Ελλάδα τον Οκτώβριο – υποστηρίζεται από ενσωματωμένα συστήματα GPS υψηλής ακρίβειας, είναι εξοπλισμένο με λειτουργία επιστροφής διαδρομής και ειδοποίηση απόκλισης διαδρομής για να βοηθήσει τους χρήστες να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους με ασφάλεια.

Επιπλέον, το HONOR Watch GS Pro υποστηρίζει περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφή δεδομένων, όπως ορειβασία, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά υγείας για την παρακολούθηση της ευεξίας των χρηστών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν επίσης μια σειρά ακόμη προϊόντων με στόχο – όπως αναφέρθηκε – η Honor να στηρίξει τους νέους και να τους δώσει εκείνα τα «εργαλεία» που θα βελτιώσουν τόσο την καθημερινότητα και την παραγωγικότητα αλλά και τη ψυχαγωγία τους.

Ειδικότερα, παρουσιαστήκαν τα νέα λάπτοπ της εταιρίας καθώς και η επέκταση σε νέα προϊόντα όπως έξυπνες σκούπες, έξυπνες οδοντόβουρτσες για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης έξυπνης ζωής για τους νέους παγκοσμίως. Όπως ανακοινώθηκε τα νέα προϊόντα της HONOR διακρίθηκαν στην IFA 2020 (IFA-PTIA). Τα HONOR Watch GS Pro και HONOR MagicBook Pro απέσπασαν τα βραβεία Outdoor Innovation Wearable Gold Award και High-performance Innovative Laptop αντίστοιχα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της HONOR, George Zhao τα προϊόντα wearable σημείωσαν αύξηση 235% από έτος σε έτος αντίστοιχα στις αποστολές το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις