Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρδίτσα: Συγκλονίζει η αυτοκτονία άντρα στο εμπορικό κέντρο!

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Ο 45χρονος ”βούτηξε” στο κενό από τον 5ο όροφο, μπροστά στα μάτια κατοίκων της πόλης που δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν – Σκληρές εικόνες στην είσοδο του εμπορικού κέντρου…

«Βουτιά θανάτου» για άντρα στο κέντρο της Καρδίτσας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 45χρονο  ο οποίος περίπου στις 09.15 το πρωί έπεσε από τον 5ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Ασφάλεια Καρδίτσας και η σήμανση. Ο θάνατος του αυτόχειρα ήταν ακαριαίος, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν. Κάποιοι έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς και περιέγραψαν όλα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ανέβηκε στον 5ο όροφο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ”βούτηξε” στο κενό, χωρίς κανείς να προλάβει να τον σταματήσει. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία.

Στο σημείο της τραγωδίας έχουν σπεύσει και συγγενείς του, που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά για το χαμό, του δικού τους ανθρώπου…

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Καταστροφές, εγκλωβισμένοι και δρόμοι ποτάμια από το καλοκαιρινό μπουρίνι – Απίστευτες εικόνες από τις πλημμύρες – Η πρόγνωση του καιρού!

Κορινθία: Χαροπαλεύουν τα δύο παιδιά μετά την έκρηξη στο Ζευγολατιό – Νέες εικόνες από τη βιοτεχνία βεγγαλικών που τινάχθηκε στον αέρα (Φωτό)!

Σέρρες: Ο δάσκαλος δεν είχε το μυαλό του μόνο στο μάθημα – Οι καταγγελίες που έφεραν την προφυλάκισή του!

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ”Παρθενώνας” της πόλης – Ένας μοναδικός θησαυρός καλά κρυμμένος για αιώνες (Φωτό)!

Αχαϊα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 15χρονης μαθήτριας στην Αστόρια – Στο ”κόκκινο” η αγωνία των συγγενών της (Φωτό)!

Χανιά: Η οδηγός λεωφορείου που έγινε θέμα συζήτησης για τις μαντινάδες της – Φωτό!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε