Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: ”Με βίασε 3 φορές σε τουαλέτα σχολείου και στο διαμέρισμά του – Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση στη ζωή μου”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα βρεθεί 34χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για το βιασμό…

κατ’ εξακολούθηση σε βάρος συνομήλικης του Ολλανδής τουρίστριας πριν από έντεκα χρόνια. Η υπόθεση αυτή είχε εξεταστεί τον Ιανουάριο του 2006 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, το οποίο κατά πλειοψηφία απάλλαξε τον 34χρονο από τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι η πρόταση του τότε Εισαγγελέα της έδρας κ. Γιώργου Οικονόμου ήταν «καταπέλτης», ζητώντας τη καταδίκη του 34χρονου Αλβανού κατά το κατηγορητήριο και χωρίς ελαφρυντικά, εντούτοις από ότι φάνηκε δεν πείστηκαν οι ένορκοι, οι οποίοι και ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του (4 προς 3), πρόταση που τελικά και υπερίσχυσε.

Όμως στην απόφαση αυτή άσκησε έφεση ο εισαγγελέας Εφετών και έτσι η υπόθεση επανεξετάζεται από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, δηλαδή το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου το οποίο και τη προσδιόρισε για σήμερα  Δευτέρα 2 Ιουνίου.

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης πρωτόδικα, ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου 2006, μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς αρκετές ήταν οι φορές που η νεαρή αλλοδαπή ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ σε μία μάλιστα περίπτωση το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει την όλη διαδικασία.

Η ίδια στην κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου, περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2003 στον Αρχάγγελο, όπου σύμφωνα με την – τότε- 26χρονη Ολλανδή, ο συνομήλικος της αλλοδαπός ασκώντας σωματική βία ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, τρεις φορές.

Αρχικά στις τουαλέτες σχολείου της περιοχής και στη συνέχεια άλλες δύο φορές στο διαμέρισμα του όπου και την οδήγησε με την ίδια μέθοδο, επισημαίνοντας το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχε ξανά πριν ερωτικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πέλλα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στο κρεβάτι του σπιτιού – Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια των ληστών!

Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες – Σοκάρει η αυτοκτονία του μεσήλικα που άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητό του!

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του διάσημος ερευνητής – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Λουκέρη!


Αχαϊα: ”Ο θάνατος της γυναίκας στο εξοχικό δεν σχετίζεται με τη σπασμένη τζαμαρία της κουζίνας” – Οι διαπιστώσεις και το αναπάντητο ερώτημα!

Σκύρος: Σάλος και νέες μαρτυρίες για τον διευθυντή του νοσοκομείου με τη Ferrari που δεν ήταν γιατρός – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε