Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ντύθηκε γαμπρός λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ηράκλειο: Ντύθηκε γαμπρός λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του

Ντύθηκε γαμπρός στο Ηράκλειο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας όπως είχε προγραμματίσει. Γιατί δεν αναβλήθηκε ο γάμος και τι συνέβη στη δεξίωση που ακολούθησε…

Αναμφίβολα φανταζόταν διαφορετικά την ημέρα που θα ντυνόταν γαμπρός. Ο γάμος στο Ηράκλειο έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι μόνο, για την τραγική ιστορία που έκρυβε. Ο πατέρας του γαμπρού έδινε μάχη σε νοσοκομείο της πόλης και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες πριν το μυστήριο. Είχε ζητήσει να μην αναβληθεί ο γάμος σε περίπτωση που έχανε τη μάχη. Ο νεαρός άντρας έκανε σεβαστή την επιθυμία του πατέρα του και το πρόγραμμα δεν άλλαξε. Έγινε ο γάμος και στη συνέχεια οι βαφτίσεις των δύο παιδιών του ζευγαριού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι χαρές και οι λύπες πάνε μαζί, σημαδεύοντας τους ανθρώπους. Αυτό συνέβη το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου του 2023 σε χωριό έξω από Ηράκλειο, όταν λίγο πριν το γάμο και τη βάπτιση των δύο παιδιών του ζευγαριού, πέθανε ο πατέρας του γαμπρού.  

Όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ο άτυχος άνδρας, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο με σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε δώσει εντολή στον γιο του και σε όλη την οικογένεια, να μην αναβληθούν σε καμία περίπτωση ο γάμος και οι βαπτίσεις, ακόμα και αν ο ίδιος έφευγε από τη ζωή.

Η τραγική απώλεια του πατέρα έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας μέρας, τελέστηκαν ο γάμος και οι βαπτίσεις όπου το αγόρι πήρε το όνομα του εκλιπόντα παππού του.

Ακολούθησε τραπέζι για τους καλεσμένους σε γνωστό κέντρο της περιοχής, χωρίς μουσική και χορό, όπως επέβαλαν οι συνθήκες. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει, η κηδεία του άτυχου άντρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις