Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Χαροπαλεύει φοιτητής που έπεσε στο κενό μπροστά στους φίλους του – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στην εντατική!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι γονείς του φοιτητή που μένουν στην Άρτα ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά – Τι ανέφεραν οι φίλοι του νεαρού που ήταν μαζί του…

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται νεαρός, φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μετά από ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (08-04-2014), ο άτυχος φοιτητής μαζί με μια παρέα φίλων του, μπήκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ζαμπελίου Πράξης.

Στην απόπειρά του να ανέβει στο δώμα του σπιτιού, η παλιά σκάλα υποχώρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο κενό από ύψος 5 μέτρων και να τραυματιστεί βαριά. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ του Ιδρύματος όπου και παραμένει.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, εντός της ημέρας, αναμένεται να φτάσουν στα Χανιά οι γονείς του παιδιού, που διαμένουν στην Άρτα, για να βρεθούν στο πλάι του γιου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σέρρες: Προφυλακιστέοι 6 σωφρονιστικοί υπάλληλοι για τα βασανιστήρια και τον θάνατο του Ιλία Καρέλι – Τι είπαν στις μαραθώνιες απολογίες τους…

Τύρναβος: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα – Συγκλονισμένο ένα ολόκληρο χωριό!

Λαμία: Στο εδώλιο ξανά ο Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – ”Φρούριο” το εφετείο με κάγκελα και πάνοπλους αστυνομικούς!

Ηλεία: Σάλος από τη σύλληψη αρθρογράφου μετά από μήνυση πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Η σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη: Καλλονές για ακριβά πορτοφόλια – Έφταναν αεροπορικώς από την Αθήνα έναντι 12.000€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε