Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παραιτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου ο Γιαννέλης των ΑΝΕΛ

Παραιτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου ο Γιαννέλης των ΑΝΕΛ

Προεκτάσεις και στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής έχει η αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από το κυβερνητικό σχήμα, αφού ο Γιάννης Γιαννέλης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα «για λόγους πολιτικής τάξης», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

Την παραίτηση από τη θέση του υπέβαλε ο γγ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης, στέλεχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της Γενικής Γραμματείας, ο κ. Γιαννέλης «υπέβαλε την παραίτηση χθες 13 Ιανουαρίου, για λόγους πολιτικής τάξης, στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο», σήμερα, δε, «την ανακοίνωσε και στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο κ. Σαντορινιός ζήτησε από τον κ. Γιαννέλη να παραμείνει στη θέση του μέχρι τον ορισμό αντικαταστάτη του», τόσο για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας, όσο και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Μεταφορικού Ισοδυνάμου, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, emprosnet

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις