Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πιερία: Η θάλασσα “φούσκωσε” και βγήκε στη στεριά – Διασώθηκαν δύο εγκλωβισμένοι!

Πιερία: Η θάλασσα “φούσκωσε” και βγήκε στη στεριά – Διασώθηκαν δύο εγκλωβισμένοι!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Σε εξέλιξη είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από το βράδυ της Κυριακής τη χώρας μας. Μετά το πέρασμά τους από τη Δυτική Ελλάδα, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Αττική, οι βροχές και άνεμοι μετακινούνται βορειότερα και πλήττουν τη Θεσσαλία και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας…

Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος της Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ανέφερε πως ακόμη τουλάχιστον δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Στην περιοχή της Παραλίας Πιερίας, η οποία βρίσκεται ανατολικά της πόλης της Κατερίνης παρατηρούνται ωστόσο πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς η θάλασσα έχει φουσκώσει.

Παράλληλα έχει σημειωθεί μια πτώση δέντρου στην περιοχή της Περίστασης, χωρίς όμως να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Ευτυχώς σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν υπάρχουν αυτή την ώρα τραυματίες ή εγκλωβισμένοι. Νωρίτερα πάντως, δύο άτομα είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής, αλλά διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κουκοδήμο, οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα, ενώ ευτυχώς δεν έχει υπάρξει πρόβλημα μέχρι ώρας με τον ποταμό Λεύκο και τα ρέματα που διασχίζουν την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Πάντως όπως είπε στο newsit.gr ο κ. Κουκοδήμος το φαινόμενο στην περιοχή ξεκινάει ουσιαστικά αυτή την ώρα και πρόκειται σύμφωνα με τις προβλέψεις να διαρκέσει μέχρι τις 21:00 περίπου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις