Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κορονοπάρτι με γνωστό ράπερ στην Ευκαρπία – Ξεφάντωμα δίχως μάσκες και αποστάσεις

Θεσσαλονίκη: Κορονοπάρτι με γνωστό ράπερ στην Ευκαρπία – Ξεφάντωμα δίχως μάσκες και αποστάσεις

Το ένα κορονοπάρτι διαδέχεται το άλλο στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό που θα δούμε, το κέφι ρυθμίζει γνωστός ράπερ που εμφανίστηκε στην Ευκαρπία…

Πλήθος νεαρών ξεφάντωσε σε δημόσιο χώρο της Ευκαρπίας σε πάρτι με γνωστό ράπερ της δυτικής Θεσσαλονίκης που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Με ποτά, μουσική και τραγούδια διοργανώθηκε πάρτι του ράπερ σε ανοιχτό χώρο στον δήμο Παύλου Μελά, με την πλειοψηφία των παρευρισκομένων, όπως αναφέρει το ditika.gr που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, να μην φορούν μάσκες.

Εικόνες που προβληματίζουν στη Θεσσαλονίκη

Το ΑΠΘ, τείνει να μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης, καθώς λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο.

Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Click4more: Κορονοπάρτι: Μιλιούνια αδιάφορων σε δρόμους και πλατείες – Η αναγκαστική «μετακόμιση» που συζητήθηκε

Όπως φαίνεται και στα βίντεο του ThessToday.gr, οι νέοι δεν πτοούνται ούτε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, καθώς έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ.

Click4more: Μύκονος: Αγανάκτηση στα Ματογιάννια για αυτές τις εικόνες – «Δεν αντέχεται αυτό που ζούμε»

Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ και «χόρεψαν» τους χιλιάδες νέους μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις