Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Κατέρρευσε η διάβαση στον Κερίτη – Κατολισθήσεις και αποκομμένοι κάτοικοι σε χωριό – video

Χανιά: Κατέρρευσε η διάβαση στον Κερίτη – Κατολισθήσεις και αποκομμένοι κάτοικοι σε χωριό – video

Η επέλαση της κακοκαιρίας προκαλεί προβλήματα και στα Χανιά. Η διάβαση στον Κερίτη διαλύθηκε μετά από λίγες ώρες βροχής…

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά, με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Όπως βλέπουμε στο επόμενο βίντεο, η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ως γνωστόν, στην πρόσφατη “θεομηνία” (στις αρχές του 2019) στα Χανιά, η ιστορική γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί και οι κάτοικοι του Αλικιανού είχαν κατασκευάσει μια πρόχειρη διάβαση για να διευκολύνει τη διέλευση τους από τον Αλικιανό προς τα Χανιά.

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός – Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Αποκόπηκε και πάλι ο Αλικιανός – Παρασύρθηκε η πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη

Gepostet von Flashnews.gr am Dienstag, 12. November 2019

Προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Οι μαθητές των σχολείων της περιοχής πήγαν κανονικά στο μάθημά τους, καθώς δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Λόγω κατολισθήσεων υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Νοτιοδυτική Κίσαμο και συγκεκριμένα σε Πλοκαμιανά, Σφηνάρι και Μελισσουργείο. Συνεργεία του Δήμου Κισάμου καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων. Συνίσταται μεγάλη προσοχή και στα Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων αλλά και των φερτών υλικών που υπάρχουν στους δρόμους και τα οποία μεταφέρθηκαν από ξεχειλισμένα ρυάκια.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις