Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χίος: Ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα – Μάχη με το χρόνο για τα ”hot spot” (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φρούριο το αεροδρόμιο της Χίου για τον φόβο επεισοδίων – Τρίωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για να δώσει ο κόσμος βροντερό παρών…

«Θερμή υποδοχή» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα φτάσει στη Χίο στις 14.00 ετοιμάζει η Πρωτοβουλία Πολιτών Χίου, η οποία και οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:45 στον χώρο του αεροδρομίου. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι οργανώνει την συγκέντρωση «για να εκφράσει τα δίκαια αιτήματα του χιώτικου λαού ενάντια στις πολιτικές που ρημάζουν τις ζωές μας και υποβαθμίζουν το νησί μας». Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη, τόσο σε ό,τι αφορά την δημιουργία hot spot στο νησί, όσο και για την γενικότερη κυβερνητική πολιτική, οργανώνει το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Βουνακίου.

Από τις 12 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας σε όλο τον δημόσιο τομέα, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ του νομού Χίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι αι να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Πρόσκληση για συμμετοχή στην συγκέντρωση έχουν απευθύνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και το ΠΑΜΕ.

ΦΩΤΟ από politischios.gr

Τα συνεργεία της ΜΟΜΑ έδωσαν ολονύκτια μάχη ώστε μέχρι το μεσημέρι να έχουν στηθεί οι οικίσκοι στο υπό κατασκευή “Hot Spot” της Χίου εντός του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός. Από το πρωί της περασμένης Παρασκευής οπότε και έγινε γνωστή η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Χίο, τα συνεργεία του Στρατού συνεπικουρούμενα από ιδιώτες εργολάβους ξεκίνησαν τις εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του πρώην εργοστασίου.

Πηγή: astraparis.gr, politischios.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε