Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στη Σκύρο με 48 ευρώ μετ’ επιστροφής! Με ένα κλικ τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Στη Σκύρο με 48 ευρώ μετ’ επιστροφής! Με ένα κλικ τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Από σήμερα, αποκτήσατε τον δικό σας ταξιδιωτικό σύντροφο με τη νέα υπηρεσία ταξιδιών στην ιστοσελίδα του newsit. Συγκρίνουμε για εσάς τις φθηνότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για να επωφεληθείτε από πραγματικές ευκαιρίες από το αεροδρόμιο της Αθήνας για τον προορισμό που επιθυμείτε.

Πιστεύουμε ότι η ταξιδιωτική εμπειρία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους γιατί τα ταξίδια είναι για όλους.
Αξιοποιούμε τις προφορές των αεροπορικών εταιρειών και των online ταξιδιωτικών πρακτορείων για την εύρεση της καλύτερης δυνατής τιμής. Ανά έξι ώρες αναζητούμε τόσο τις πιο οικονομικές πτήσεις, όσο και το ταξιδιωτικό γραφείο που τις προσφέρει στη χαμηλότερη τιμή, έτσι ώστε αν δεν προλάβετε μία προσφορά, να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα για μία νέα.
Βρείτε μόνοι σας τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε κάνοντας κλικ εδω.
Στην ενότητα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 θα βρείτε τα 20 φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) από την Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό για το χρονικό διάστημα από 1η Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου με μέγιστη χρονική διάρκεια ταξιδιούύ έως και 8 ώρες (συμπεριλαμβανομένου του ενδιάμεσου σταθμού), ανεξαρτήτως ημερομηνιών.
Αν πάλι, θέλετε να επιλέξετε εσείς τον προορισμό σας ετοιμάσαμε τη μηχανή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. Εσείς επιλέγετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα συγκρίνουμε τις τιμές των εισιτηρίων από όλες τις αεροπορικές εταιρείες.
Βρείτε μόνοι σας τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε κάνοντας κλικ εδω.
Σας ενδιαφέρει να ταξιδέψετε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά δεν έχετε ακόμη καταλήξει ποιόν προορισμό θα επιθυμούσατε να επισκεφθείτε; Εισάγετε τις επιθυμητές ημερομηνίες για την απόδρασή σας και αφήστε μας να βρούμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές σε μέχρι και 50 διαφορετικούς προορισμούς.
Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε συγκεκριμένο προορισμό και δεν γνωρίζετε πότε, εμείς θα σας προτείνουμε μέχρι και 50 διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες και πτήσεις.
Βρείτε μόνοι σας τις πιο προστιές τιμές για να ταξιδέψετε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε, μέσα από την ειδική εφαρμογή στη Homepage του newsit.gr ή κάνοντας κλικ εδω.
Καλό σας ταξίδι!

Travel Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε